De ecowater-afvoerplug

Werkt u ook mee aan een beter milieu? Bent u al bezig met het scheiden van afval om het weer te kunnen recyclen? Heeft u dan wel eens nagedacht over de liters schoon water die elke dag weer verdwijnen in uw afvoer? U spoelt het zuiverste water ter wereld gewoon weg. Maar dat kan anders. Met de ecowater-afvoerplug van Aqua Milieu Products draagt u bij aan een beter milieu én bespaart u op uw uitgaven. Wacht dus niet langer en spaar Water voor nú en Later!

Wat is de ecowater-afvoerplug?

De eco-water afvoerplug vervangt de bestaande waterafvoerplug uit uw spoelbak. Hij bestaat uit een nieuwe afvoerplug, afvoerslang, afsluitkraantje, vlotter en een overloopventiel. Hiermee vangt u de schone  liters water, die u normaal elke dag via het riool wegspoelt, eenvoudig op in een reservoir. Dan gebruikt u het gewoon nog een keer, bijvoorbeeld om uw tuin te besproeien, voor de planten binnenshuis, voor onderhoudswerkzaamheden, de WC door te spoelen, de regenton, wadi, zinkput, groendak, regenwaterput, terrasinfiltratieput, grindkoffer of gewoon voor het openbaar groen.

Hoe werkt de ecowater-afvoerplug?

Om op schoon water te besparen vervangt u gemakkelijk de waterafvoerplug uit uw spoelbak door de ecowater-afvoerplug. Daarna bepaalt u zelf, met een eenvoudige handeling, waar het water naar toe gaat. Gebruikt u het nog een keer? Of is het te vies en gaat het naar het riool?

Water voor nú en Later

Als u het nog een keer wilt gebruiken, dan gaat het naar een reservoir. Dat kan een gieter zijn, een jerrycan  of een ander waterreservoir. Dat plaatst u gemakkelijk in of buiten het aanrechtkastje. Als het vol is, bepaalt u wat u ermee doet. Als u het terug geeft aan ‘Moeder Natuur’, dan is een put of een andere infiltratievoorziening een uitkomst, zie foto's. Zo bespaart u heel eenvoudig Water voor nú en Later.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

Logo iDEAL Logo credit card

Vragen? Neem contact op!
Telefoon: 0475-318385
E-mail: info@aquamilieuproducts.com