Privacybeleid Aqua Milieu Products

Versie 0.4, mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Aqua Milieu Products. U dient zich ervan bewust te zijn dat Aqua Milieu Products niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Aqua Milieu Products respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten tijdelijk bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie belangrijk zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Echter; nadat een bestelling naar de koper is verzonden, worden alle digitale gegevens verwijderd. Intussen géén cookiegebruik en er wordt geen informatie gedeeld met adverteerders of social media platvormen. U wordt door niemand lastig gevallen. 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Aqua Milieu Products
Postbus 2571 GA Roermond
Info@aquamilieuproducts.com

Logo iDEAL Logo credit card

Vragen? Neem contact op!
Telefoon: 0475-318385
E-mail: info@aquamilieuproducts.com